Betingelser

Vilkår for bestilling af en babypakke hos Lidl Danmark K/S (herefter omtalt som Lidl) samt tilmelding til Lidl’s nyhedsmails

I forbindelse med din bestilling af babypakken har du mulighed for at tilmelde dig Lidl’s nyhedsmails. Du giver her samtidig tilladelse til målrettet bannerannoncering.

Læs betingelserne herunder.

Om babypakken
Babypakken er for alle vordende og nybagte forældre til børn op til 6 måneder, som med pakken får mulighed for at prøve nogle af vores produkter. Indholdet i pakken kan variere.

Indholdet i babypakken må ikke anvendes med henblik på videresalg og kan ikke ombyttes eller erstattes med kontanter eller andre ting. Indholdet i babypakken kan heller ikke ombyttes med andre størrelser eller lign.

Der kan bestilles én babypakke pr. husstand for hver 9 måneder – dog maks. én babypakke pr. barn. Forsøg på misbrug kan medføre, at babypakken ikke vil blive udleveret.

For at indløse babypakken kræves en smartphone. Processen for indløsning er, som følger:
1) Du tilmelder dig på tilmeldingssiden med de påkrævede informationer.
2) Du modtager en SMS med et unikt link på det opgivne mobilnummer.
3) Du tager din smartphone med i den Lidl-butik, som du har angivet, at du ønsker at afhente pakken i.
4) I butikken spørger du en medarbejder efter en babypakke. Ved udlevering viser du medarbejderen den SMS, som du modtog ved bestilling, og du vil blive bedt om at klikke på linket i SMS’en, hvorefter pakken er indløst.

Bemærk: Babypakken skal hentes senest 30 dage efter, at du har modtaget SMS’en. Ellers bortfalder bestillingen.

Vi tager forbehold for, at det i meget sjældne tilfælde kan forekomme, at der ikke er flere babypakker på lager i en given butik. I disse tilfælde må vi bede dig komme igen på et senere tidspunkt.

Når du bestiller babypakken, giver du samtidig tilladelse til, at Lidl må sende dig en SMS med den information, som er påkrævet for, at din babypakke kan indløses i butikken. Vi sender dig ikke andre SMS’er end denne.

Vilkår for tilmelding til Lidl’s nyhedsmails
Når du tilmelder dig Lidl’s nyhedsmails, accepterer du at modtage nyhedsmails på den opgivne e-mailadresse via e-mail. Efter din tilmelding sender vi dig en bekræftelsesmail. Denne skal bekræftes for, at din tilmelding til vores nyhedsmails er gyldig. Vi sender normalt 2 nyhedsmails til dig pr. uge, men dette kan variere. Nyhedsmailsene kan bl.a. indeholde henvisning til vores digitale tilbudsavis, oplysninger om og markedsføring af vores dagligvare- og nonfoodudvalg samt informationer om konkurrencer, undersøgelser, events og produktnyheder.

Derudover accepterer du, at vi uploader din e-mailadresse til annonceringværktøjer hos Facebook og Google med henblik på, at de kan identificere dig, så vi kan vise dig målrettede annoncer fra Lidl, når du besøger hjemmesider i Facebooks og Googles netværk. Det betyder, at Facebook og Google også håndterer din e-mailadresse. Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål og vil via systemerne blive omdannet til en anonymiseret e-mailadresse.

Ønsker du at afmelde vores nyhedsmails, kan dette gøres via linket i hver enkelt nyhedsmail. Ønsker du ikke, at vi bruger din e-mailadresse til at vise dig målrettede bannere, kan du altid kontakte os via vores kontaktformular og frabede dig dette.

Øvrigt
Lidl forbeholder sig ret til, uden varsel og uden særskilt annoncering, at ændre disse betingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt.

Lidl kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab forbundet med bestilling af babypakken og / eller tilmelding til vores nyhedsmails

Datahåndtering
Vi gør opmærksom på, at vi benytter vores eksterne samarbejdspartner Juhlsen A/S til håndtering af din bestilling, din tilmelding og dine data. Juhlsen A/S behandler alene oplysningerne efter instruks fra Lidl, og kan ikke bruge oplysningerne til egne formål.

Med din bestilling accepterer du, at Juhlsen A/S, på vegne af Lidl, sender dig en SMS, som skal bruges i forbindelse med afhentning af babypakken. Se mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger herunder.

Databeskyttelse
Se vores regler for databeskyttelse her: Databeskyttelse hos Lidl.


Luk betingelser

Er dette dit nummer?

Obs - bekræftelsen på din bestilling kommer på SMS, så det er vigtigt, at nummeret er korrekt.